Фільтри для води

Чому так важливо пити воду?

2019-09-13

Чому так важливо пити воду?

Відомо, 70% вашого тіла складається з води, тому важливо намагатися зберегти його свіжим та поповненим, щоб тіло працювало справно. Якщо потреби організму у воді не дотримується, вона має цілу низку негативних довготривалих наслідків для здоров'я.

Тривале зневоднення може призвести до ревматоїдних артритів, мігрені, стенокардії, диспепсії, гіпертонії, ожиріння, геморою, раку молочної залози, туберкульозу легень, накопичення каменів у нирках та раку матки!

Як проводити лікування з водою?

Це перевірений метод для лікування розладів організму, порушень менструального циклу та захворювань очей. Крім того, Ви почуватиметеся бадьорим весь день.

Випивайте близько 160 мл води чотири рази натще відразу після пробудження, перед тим, як помитися.

Не їжте нічого протягом наступних 45 хвилин.

Пийте воду хоча б за 30 хвилин до їди, але не протягом наступних двох годин після сніданку, обіду та вечері.

Якщо ви не можете випити чотири склянки води натще, ви можете почати з однієї склянки. Ви можете поступово збільшувати споживання води, поки не досягнете бажаного рівня 640 мл.

Коли очікувати на результати?

Пацієнти з діабетом або високим артеріальним тиском: 30 днів

Ті, хто страждає на запори і гастрит: приблизно 10 днів

Хворі на туберкульоз: 90 днів

Основні переваги питної води на порожній шлунок

1. Допомагає позбавитися токсинів

Коли ви п'єте воду, вона, звісно, викликає рух у ваших кишечниках. Вночі ваше тіло відновлюється та викидає всі токсини в організмі.Коли ви вранці випиваєте воду на порожній шлунок, ви позбавляєтеся цих шкідливих токсинів, залишаючи ваше тіло свіжим і здоровим. Питна вода може допомогти у збільшенні виробництва м'язових клітин та нових клітин крові.

2. Покращує обмін речовин

Питна вода натщесерце збільшує ваш метаболізм, принаймні, на 24%. Це суттєво важливо для тих людей, які дотримуються суворої дієти. Збільшена швидкість метаболізму покращує травну систему. Ви зможете більш чітко дотримуватися свого розпорядку дієти, якщо швидше переварюватимете. Питна вода відразу після пробудження очищає товсту кишку, що полегшує поглинання поживних речовин.

3. Сприяє здоровій втраті ваги

Коли ви п'єте воду вранці натщесерце, ви видаляєте всі свої токсини, і це покращує вашу систему травлення. Ви почуватиметеся менш голодними, і ваша тяга до їжі буде знижена. Це запобігатиме збільшенням ваги, викликаним переїданням.

4. Полегшує печію та розлад шлунка

Розлад шлунка викликається підвищеною кислотністю у шлунку. Ви страждаєте від печії, коли кислота входить у стравохід. Коли ви п'єте воду натще, ця кислота відштовхується та розчиняється. Крім того, це готує ваш шлунок до майбутнього сніданку.

5. Покращує колір обличчя та шкіри

Зневоднення викликає передчасні зморшки та глибокі пори у шкірі. У ході дослідження з'ясувалося, що вживання 500 мл води на порожній шлунок збільшує кровотік у шкірі та змушує шкіру сяяти.

6. Блискуче, гладке та здорове волосся

Зневоднення може мати серйозні наслідки для росту волосся.Питна вода живить ваше волосся зсередини. Вода становить майже 1/4 ваги пасма волосся. Недостатнє споживання води може стати причиною тендітного волосся і тонкого волосся. Вода натще може покращити якість вашого волосся більшою мірою.

7. Запобігає появі каменів у нирках та інфекції сечового міхура

Пити воду відразу після пробудження важливо для профілактики ниркового каміння та інфекцій сечового міхура. Це факт, що питна вода натще розводить кислоти, які призводять до утворення каменів у нирках. Чим більше води ви п'єте (до здорової межі), тим більше ви будете захищені від різних видів інфекцій сечового міхура, спричинених токсинами.

8. Зміцнює імунну систему

Вода натще допомагає при промиванні та балансуванні лімфатичної системи, що призводить до підвищення рівня імунітету. Сильна імунна система захистить вас від різних захворювань і не дасть вам так часто хворіти.

Як бачите, пити воду відразу після пробудження дає низку переваг. Це, без сумніву, найпростіший спосіб внести позитивні зміни у свій спосіб життя, не витрачаючи грошей.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар