Фільтри для води

Гейзер Нанотек як альтернатива зворотному осмосу.

2020-07-07

Система очищення води Гейзер Нанотек - одна з інноваційних доступних альтернатив системам зворотного осмосу.Робота системи заснована на використанні наномембрани - матеріалу, по роботі схожого зі зворотньоосмотичних мембран, але з трохи більшим розміром пор (0,001 мкм). Це дозволяє наномембрані не пропускати ті самі шкідливі домішки, що й мембрани зворотного осмосу, але при цьому залишатися частково проникною для корисних мінеральних солей. Система очищення Гейзер Нанотек видаляє до 80% солей жорсткості, тому навіть вода з високою жорсткістю після фільтрації не залишає слідів накипу на ТЕНах чайників, кофемашин та іншої побутової техніки. До того ж солей, що залишилися у воді, вистачає, щоб зберегти звичний приємний смак води. Від зворотноосмотичних мембран наномембрану також вигідно відрізняє менший обсяг дренажу та вища швидкість фільтрації.

Система водоочищення Гейзер Нанотек включає п'ять ступенів очищення води.

Попереднє очищення складається з трьох картридж. Першим встановлений картридж тонкої механічної очистки на основі поліпропілену зі ступенем очищення 5 мкм. Другий ступінь - БАФ , фірмова розробка компанії Гейзер. Це картридж із багатокомпонентним завантаженням сорбентів та іонообмінних матеріалів. БАФ видаляє з води хлор, органічні домішки, зменшує концентрацію заліза та важких металів. Третій ступінь, картридж СВС, що містить активоване кокосове вугілля, ефективно поглинає хлор та хлорорганічні сполуки, а також ряд інших речовин. Блок передочищення забезпечує тривалий термін служби мембрани. Всі фільтри цього блоку вирізняються високим ресурсом — картридж механічного очищення та вугільний розраховані на 7000 л, а картридж БАФ — на 12 000 л води.

Основний фільтруючий елемент Нанотек – мембранний блок, де встановлена нанофільтраційна мембрана. Вона очищає воду від усіх небажаних домішок, що залишилися після фільтрації в блоці передочищення (у тому числі від бактерій та вірусів, заліза, важких металів), а також значної частини розчинених солей. Її ресурс становить близько 3500 літрів очищеної води. Фільтр додатково оснащений постфільтром, що покращує смакові якості води на виході з накопичувального бака.

В комплект входить накопичувальний бак, а також кран для подачі води, що відфільтрує, і все необхідне для підключення.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар